Ada Cerita Lagi!!!




 
Letihnya hari ini...Maklumlah baru balik dari kampung.Mau nya tak letih.Dahlah dekat kampung main macam tak ingat dunia.Hehe...Walaupun letih jari-jariku ini tetap gagah ingin menaip post di blog.Cehh..ayat...poyo jerk...Hehe.Mata ni memang dah tak tahan nak tidur tapi awal lagi lah nak tidur.Hehe...Sedihnya tinggalkan kampung..Tinggalkan opah dan saudara mara.Dahlah rapat.Dekat rumah,jarang sekali keluar disebabkan oleh rasa malas.Bercampur dengan cuaca yang panas.Malam semalam,saya busy buat kan fb account adik saudara...Kecil-kecil dah ada fb.Sebelum tidur,saya asyik bermain dengan Wan Nor Farhana dan Wan Nor Farah Aida.Tengok nama pun dah boleh teka yang diorang ni adik-beradik.Hehe...Mama dan opah dah awal-awal lena dibuai mimpi,cuma kami je yang berjaga dan bermain.Best!Best!Best!Dekat kampung,asal ada masa terluang je,novel dibaca untuk mengisi masa.Asalnya,saya ni bukannya peminat novel tapi entah macam mana boleh pula jadi ketagih baca novel.Antara tajuk novel yang saya baca>>Jangan Bilang Benci>>Sepupuku Suamiku
Sekarang ini,saya on the way nak baca>>Pelabuhan Kasih.Yang novel bertajuk Sepupuku Suamiku uh,saya tak sempat nak habiskan sebab novel uh bukan saya punya dan saya kan kena balik rumah.Mana sempat!Cerita dia memang best!Sebenarnya,semua novel uh best!Hehe...
Okay lah,saya nak masuk tidur ni.Tata...
 

4 comments:

IFA Athirah said...

bgn2..dh pagi!!haha

Hy'una said...

hehe...pandainye,kjot an org eh??

YNA said...

akak pun suka bc novel dik.. tp skrg dh malas sbb akak suka jadi penyibuk cerita kat laptop, ahaha

smg dpt result cemerlang utk pmr ya? :)

salam kenal dear :)

Hy'una said...

Hehe...best jugak bce novel.Tapi kadang-kala tak larat nak baca,sebab panjang sgt.Tapi na taw ending nye.