~~GoodBye Along~~



Huhu....Bye Along...Ni la entry saya buat hari ini...Sebenarnya dah lama nak tulis entry ni tapi asyik terlupa.Jangan fikir saya terlupa sebab terlampau banyak makan semut.Statement itu sememangnya salah.Hrmmmmm..........Bye along..Sedihnya.Cerita nya macam ni>Along  dah berpindah dari Ipoh ke Kuala Lumpur untuk ikut En.Hubby a.k.a Abang Amin.Saya harap along happy disamping suami yang tersayang.Take care.Rindu kat along.Huhu...Kalau dulu,boleh out dengan along,chik,kakyang dan lain-lain ramai-ramai.Tapi sekarang out dengan kakyang je la.Chik pun jauh.Huhu.Along take care diri along ye...Tata..

2 comments:

Aien Madeeha said...

hehehhe....thank ye cik una....nnt dtg kl k...ikot maklong...nnt along bwk jln2 kt cni ok...

Yayatul Husna said...

wlcome..btol ew ni?akak rindu along