~~GooD NewS~~




Hehee...Sudah lama kan,saya tak update blog ini.Sorry..>_< Bukan tak nak update tapi ada problem sikit.Nasib baiklah,semuanya dah selesai.Alhamdulilah.Syukur.Sebelum itu,saya nak ucapkan 

  • Selamat Hari Raya Aidil Adha walaupun sudah agak terlambat..


Hehe..Raya tahun ni,memang best dan syok giler lah...Memang raya sakan!Seperti biasa,time raya mestilah balik kampung kan?Saya dengan gembiranya balik kampung mama saya yang dekat Lenggong.Tahu tak dekat mana?Kalau tak tahu,rujuk lah peta.Hehe...Nasib baik waktu nak balik kampung uh,highway tak sesak.Lega!Lega!Sebelum balik kampung,kami pergi Tesco,nak beli barang keperluan dapur.Mama bawa Aina,Mak Su pula bawa Qhalif.Dedua kecik lagi dan comel.Hehe...Bila mama dan mak su nak beli barang,saya lah jadi mangsa.Atau dalam perkataan lain>>Babysitter...Tapi fun lah,jaga budak-budak ni aw...Lepas dah siap membeli belah barang dapur,kami pun prepare nak balik kampung.On the way nak balik kampung uh,nothing happen dan tak ada pape nak diceritakan sebab separuh perjalanan saya tertidur...Buat taik mata lah katakan..Hehe..Dah sampai je dekat rumah opah..Laju je saya mengatur langkah ke dapur..Lapar sangat waktu tu,apa je makanan yang ada,habis saya makan.Ish...Ish....Ish.....Waktu raya aidil adha,kami semua ada buat BBQ...Meriah betul suasana...Maklumlah,hubungan kami semua rapat sangat..Fun...Ada satay ayam.ayam bakar,satay daging dan sosej panggang.Nasi impit dan kuah kacang pun ada sekali...Yang masak kuah kacang,of course la>>my beloved mama.Semuanya sedap...Malam tu,semua jadi senak perut sebab kenyang sangat.
Okaylah...tata..

                                                               >Thx 4 the comments<

10 comments:

milasharmila said...

salam aidiladha~ :)

Aien Madeeha said...

hehe....best kan?smpai ade org tu nangis2 la xnk blik epoh....hahaha....pape pon lenggong is da best!!!

Hy'una said...

wekkk..ikot ske la na nangis ew ap..
salam aidiladha juga..

h'zulproperty said...

adeh! jelesnyer... pkcik kat sni dok sorg2 jek xblik kg... huhu.... sdey kan??

Hy'una said...

haha...sdey2..ASL XBLIK KG..

Aien Madeeha said...

hahahahhah!

Hy'una said...

wekkkk

Hy'una said...

wekkkk

Hy'una said...

wekkkk

Hy'una said...

wekkkk