Wordless Wednesday





 
Erm...Hari ini Wordless Wednesday,jadi tak patut bercakaplah kan?Hari ini,agak bosan.Nothing actually happen.Saya menjalani hari-hari biasa.Antara aktiviti saya ialah>>



Seperti yang anda semua nampak>>saya snap pic>>Maaflah hodoh ye...Ni semua saya edit guna photoscape waktu saya tengah bosan sesangat lah...Inspirasi saya nak buat picture ni dtg dari  Kak Mila...Gambar Kak Mila yang kiut miut uh jadi inspirasi buat saya...Hehe..
Okaylah,tata...



 
 
 
 

6 comments:

Nur Qistinaa said...

Emmmm, psl blogskin, awak nak sya tolong apa ya? ..

hee,.. screen sya ni kalu tngok skin yg awk pkai skang, dya cacat sket sbb side bar tu lindung post awak,..hehe.
yang ni bole adjust 'width' 'entries' ngan dye pnye 'left'

Hy'una said...

xpe la...saya selesa dgn blog saya skunk..kalau ada pape,saya tny..hehe..awk mmng baek.time kasih.

Nur Qistinaa said...

okeyy, no prob:)

milasharmila said...

hahaha.. una niee.. gmbr akak yg mane nie?? wink2.. blushing laa.. haha anyway thanks.. :)

ღ nurrul ღ said...

COMELNYA ! !

Yayatul Husna said...

thx ye nurrul..